K1r1L 860 #1 Публикувано 13 Декември, 2009 (Редактирано) проблема се състои в следното като пусна фаровете оборотите ми падат екстремнно применро то 1000 до почти да загасне.(понякога дори го и прави) ако съм в движение придърпва много ГАДНО. Същото става като включа и изключа централното или като се включи перката на радиатора(вентилатора).Това е само когато я карам с чип ( мисля че е замесено ELd-to) но с включено ЕЛД и изключено от CROME е същата работа (няма разлика дори и като натисна клаксона ми премигва чека и придърпва все едно губи мощност !)някакви .. предложения за решаване на проблема имате ли !? Редактирано 13 Декември, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 15 Декември, 2009 Прегледай си масите на двигателя колега може да са клеасали и да няма хубав контакт за това при натоварване да замалява колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #3 Отговорено 15 Декември, 2009 Едвали е така щом го правила колата само като я кара с чипа.ПП: много странен проблем и доста кофти за каране явно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 15 Декември, 2009 С друг чип пробвал ли си ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове