B7_ 56 #1 Публикувано 13 Декември, 2009 Здравеите колеги много отдавна съм го забелязал, но сега реших да пиша за това, което се получава при мен и дали наистина е само при мен. Става въпрос за следния бъг: оставям пуснати габарити(фарове) на угасена кола и стрелката на бензина скача до небето като я дам на контакт и пак се нормализира .. Някои от вас да е забелязал подобна аномалия при него? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 13 Декември, 2009 не е редно, имаш проблем с токовете най-вероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 13 Декември, 2009 При мен се е случвало няколко пъти на Сивика ... а не съм забелязал да иам некфи грижи с тоците ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 13 Декември, 2009 някой явно ви пълни резервоарите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #5 Отговорено 13 Декември, 2009 вижте масата на помпата и на таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #6 Отговорено 13 Декември, 2009 Няма дертове но се пак питам дали е само при мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #7 Отговорено 13 Декември, 2009 (Редактирано) при всеки D15Z6 който съм виждал го има това, на моята също, немисля, че е проблем Според мен при всички 6-та генерация хеч май е така само за ВТИ не съм сигурен Редактирано 13 Декември, 2009 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #8 Отговорено 13 Декември, 2009 И при моята е така. И аз бях замислил дали не е станало нещо с тая кола обаче се оказа че на повечето ми познати е по съшия начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #9 Отговорено 13 Декември, 2009 и аз съм така,забелязвал съм че и с други модели хонда става така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #10 Отговорено 14 Декември, 2009 И при мен на CR-V-то е така. Замервахме жици, акумолатор, но няма оттичане на ток, така че спокойно колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #11 Отговорено 14 Декември, 2009 И аз забелязах същото при моя сивик преди два-три дни (викам си ударих джакпота - взе да връща бензина ама после пак се смъкна стрелката). Странна работа, иначе няма абслоютни никакви други ел. аномалии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове