Jump to content
B7_

Странен бъг при пуснати светлини

Recommended Posts

Здравеите колеги много отдавна съм го забелязал, но сега реших да пиша за това, което се получава при мен и дали наистина е само при мен. Става въпрос за следния бъг: оставям пуснати габарити(фарове) на угасена кола и стрелката на бензина скача до небето :D като я дам на контакт и пак се нормализира .. Някои от вас да е забелязал подобна аномалия при него?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен се е случвало няколко пъти на Сивика ... а не съм забелязал да иам некфи грижи с тоците ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вижте масата на помпата и на таблото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма дертове но се пак питам дали е само при мене :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при всеки D15Z6 който съм виждал го има това, на моята също, немисля, че е проблем :lol:Според мен при всички 6-та генерация хеч май е така само за ВТИ не съм сигурен

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при моята е така. И аз бях замислил дали не е станало нещо с тая кола обаче се оказа че на повечето ми познати е по съшия начин :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз съм така,забелязвал съм че и с други модели хонда става така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен на CR-V-то е така. Замервахме жици, акумолатор, но няма оттичане на ток, така че спокойно колега! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз забелязах същото при моя сивик преди два-три дни (викам си ударих джакпота - взе да връща бензина :lol: ама после пак се смъкна стрелката). Странна работа, иначе няма абслоютни никакви други ел. аномалии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...