Jump to content
KOS_with_NOS

Слагане Втора рейка с инжектори

Recommended Posts

Захванах се с направата на нискобюджетна Д15З1. Закачих му една малка турбинка с таван 1.4 бара, поръчах Моторола МАП до 2.5, сега ще му слагам витари и след време евентуално блокгард (някакъв китайски). Въпросът ми е дали има начин да вържа втори ред инжектори да работят заедно със стандартните 4 за по-голям дебит. При положение, че стандартните са 190цц + 240цц = 430цц на цилиндър, което ми е предостатъчно. Интересува ме как стоят нещата с тока, защото ако ги вържа успоредно, то съпротивлението ще падне 2 пъти, пък и ще дърпат 2 пъти повече ток?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С каква електроника мислиш да управляваш двигателя?

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

голям филм си замислил :D като изключим че малко трудно ще сложиш още една рейка ти остава как да се вържат инжекторите . това с рейката след доста играчка да направиш отвори и да им направиш захващането може и да стане. ако вържеш 190 и 240 високоомни ще станат на 6 ома и ще трябва да си направиш една резисторна кутия за да ги докараш пак на 12 ома. обаче пък тока ще е 1/2 на всеки инжектор и не се знае да ли ще се отварят .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С каква електроника мислиш да управляваш двигателя?

P30 - подготвено е за чип и за даталоджинЩо се отнася до 2рия ред инжектори, не виждам проблем с поставянето им физически, та хората как слагат газов инжекцион. Притеснява ме тока, и дали дебита реално ще е 430цц в този случай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

филма който си набиваш ми се струва че реално едни 440сс ако си купиш ще ти е по лесно и по евтино ,от кокото да се занимаваш с целия този филм .Такива инжектори са около 250лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А как стоян нещата с разпробиването на инжекторите? Има ли някой от форума, който го е правил и каква е процедурата. Моля без изрази от рода на "К'во се занимаваш, вземи си 440цц" защото пак повтарям че правя НИСКОБЮДЖЕТНА Д15ка и предпочитам парите за нови инжектори д ги дам за нов съединител например!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какви са тия Side feed Fuel Injectors и подходящи ли са за хонда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...