LUZIFER 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2009 Здравейте колеги. Проблема ми е следния. Налагаше ми се да сменя термостата. Купихме нов и започнахме със слагането. При слагането обаче резбата на единият болт се прецака и започна да се върти заедно със него. Днес едни лица оспяха да махнат болта и да оправят проблема, оплатнили с някакъв силикон. Всиюко добре взех колата ( лицата я правиха пред един авер ) тръгнах да се прибирам. Всичко ОК, но на баира на Опълченска нещо взе да загрява - ГРЕДА. Лицата казаха че самата пламаса била доста крива и не оплътнявала добре. Казвайте идей как да си реша проблема. Може ли да се намери от някъде тази пластмаса горе долу на какви пари. Възможно ли е да не е оплатнил като хората силикона, тъйкато колата е поседяла само няколко часа преди да я подкарам. Ето и снимка: Цвърчи от болта доло в дясно. Намирам се в София, търся възможно най-бързото решение защото без кола все едно са ми отрязали краката. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 8 Декември, 2009 Търси втора употреба, звънни на Омбре, знам ли... Тоя червен силикон май е за гарнитури и никога не става за лепене, едва ли ако повърхностите са криви ще задържи 1 атмосфера налягане... на антифриз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WILDMAN 1 #3 Отговорено 8 Декември, 2009 Ами ако тези така наречени "лица" са ти взели пари бягай при тях.Как така пласмасатана когато е бил стария термостат е държала а с новия вече е крива ?. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #4 Отговорено 9 Декември, 2009 Съгласен съм че д-р. Омбре е най-добрата и най-сигурната алтернатива, но за съжаление този месец ми е втория проблем който ми излиза след акомулатор за 200лв, пък и колата е пред 5-та градска и ще трябва да се чака събота или неделя да я предвижа до там. Но така като гледам няма много идеи. Има ли варянт с някъква гарнитура да го мъча? Възможно ли е въобще ново да намерия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #5 Отговорено 9 Декември, 2009 Колега ако не ти се чака до събота или неделя направи байпас на термостата да може да я предвижиш до Омбре.Единствено няма да имаш парно... ПС:Имам предвид не да запушиш входните и изходните траби ами да ги съединиш някак си...Надявам се да съм бил полезен. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LUZIFER 0 #6 Отговорено 9 Декември, 2009 Мерси на отзовалите се. Колата отива да се лекува при Омбре. Защо ли ми трябваше да се занимавам аз със глупости Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове