AngelKrichim 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2009 Здравейте колеги притежавам Хонда Сивик 1996год. 1.4is искам да и купя нови гуми и да мина стенд за предницата, ако може да ми препоръчате свестен сервиз в Пловдив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #2 Отговорено 9 Декември, 2009 Здравейте колеги притежавам Хонда Сивик 1996год. 1.4is искам да и купя нови гуми и да мина стенд за предницата, ако може да ми препоръчате свестен сервиз в Пловдив.Читав стенд в Пловдив ще намериш в уличката срещу входа на "Захарна фабрика" - демек от другата страна на булеварда. Влизаш в малката пресечка и на 20-30 м. ще видиш гаражите. Няма как да го пропуснеш, понеже отпред чакат винаги поне по 10 автомобила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #3 Отговорено 11 Декември, 2009 Също и зад аптечно отделение,сервизът на Стоян.Пичовете бачкат много добре и уважават хондите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #4 Отговорено 27 Декември, 2009 Добър стенд има също и срещу входа на СБА,точно до гуми центъра.УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 27 Декември, 2009 А ако искаш да отидеш при наш колега който е на "ти" с хондите, точно до у-ще "Христо Ботев" в кв. "Кършияка" има сервиз и стенд, където ще търсиш Гено. Пича си разбира от работата, гарантирам за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todort4 0 #6 Отговорено 29 Декември, 2009 А ако искаш да отидеш при наш колега който е на "ти" с хондите, точно до у-ще "Христо Ботев" в кв. "Кършияка" има сервиз и стенд, където ще търсиш Гено. Пича си разбира от работата, гарантирам за негоТози Гено прави и ремонти по двигателите и други? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 29 Декември, 2009 да всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-fiat 6 #8 Отговорено 2 Януари, 2010 (Редактирано) Пича си разбира от работата до толкоз,че да ви взема парите.Аз лично съм пращал хора там където,аз съм сменял и двата накраиника(или шарнира) с нови и тоя ПИЧ казва на хората че единия е разбит.Голем разбирач няма що.КАДЪРЕН. Та аз да се срама пред хората и да им нося старите части.Внимавайте с тоя ПИЧ Редактирано 2 Януари, 2010 от honda-fiat 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове