BabboNatale 0 #1 Публикувано 3 Декември, 2009 Здравеите колеги желая малко инфо за този мотор Д13Б2Ход на буталото ммДиаметър на цилиндъраммОбем на камерата в буталотосм3Обем на камерата в главата см3Обем на камерата в гарнитурата см3Дължина на мотовилката ммИ другото което ме интересува има ли разлика в купетата на EG3,EG5,EG6 В смисъл решил съм да взема то 5-та та генерация Вти задните носачи и стабилизиращата щанга има ли някаква разлика в захващането към задния мост същото смятам да направя ис предните носачи.Благодаряя ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #2 Отговорено 3 Декември, 2009 D13B2 Карбуратор Keihin ED33AОбем (cm3): 1343Диаметър x ход (mm): 75 x 76Бутало: PM-IG(ЦЪК)Дължина на мотовилката: 138мм (някой може да потвърди на 100%, но мисля е толкова)Степен на сгъстяване: 9Газоразпределение: 1 вал, 16 клапанаМакс. мощност: 75 hp @ 6300 об.Макс. върт. момент: 102Нм @ 3100 об. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BabboNatale 0 #3 Отговорено 4 Декември, 2009 a идея степента на згъстяване на д13 каква е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 4 Декември, 2009 D13B2 Степен на сгъстяване: 9 : 1Написано е................ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BabboNatale 0 #5 Отговорено 4 Декември, 2009 Колко максимално мога да сваля главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 4 Декември, 2009 Няма смисъл.Каква е идеята ? !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BabboNatale 0 #7 Отговорено 4 Декември, 2009 Алтернативна Горивна Уредба и степен на сгъстяване 11-11.5 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BabboNatale 0 #8 Отговорено 4 Декември, 2009 това е идеята по-голяма степен на сгъстяване и портната глава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 4 Декември, 2009 (Редактирано) Ако мислиш че си струва труда и парите давай интересно е какво ще се получи щото като гледам клипчето освен главата още доста работи има Редактирано 4 Декември, 2009 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BabboNatale 0 #10 Отговорено 4 Декември, 2009 ясно е че парите и труда тук са на по заден план ентосиазма е важен и идеята , но ми трябва инфо за доста неща преди да започна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 4 Декември, 2009 колега, виж тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...39&hl=d13b2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове