Jump to content
backstage

Xenon на Civic-а

Recommended Posts

Решил съм да слагам Xenon на Civic-а. Английският, след фейслифта - 1998г. Харесал съм си един комплект H4 Bi-xenon. Държа най вече на това да е евтин, тъй като колата ще се кара още максимук една година и не искам да вливам излишни пари в нея. Просто колкото да не е без хич, защото сега е отвратително. Стъклата и пластмасата са пожълтели, рефелтора е мръсен, отделно колата е удряна някога, мякъде и фаровете не са регулирани. Светят където си поискат, а и щипките са се поизпочипили, не знам дали ще могат да се регулират като хората. Имам и друго питане:1. Да си купя ли нови фарове DEPO, на които да монтирам някой евтин xenon KIT.2. Да сваля и да почистя сегашните и на тях да го монтирам.3. Или да си купя втора употреба, оригинални, в по-добро състояние от моите и на тях да го сложа.Много ме интересува този въпрос, защото ми се налага да карам вечр ие много гадно.Ето това съм харесал: http://xenonvision-bg.com/products/productstype/h4-bi-xenon Кажете ако има някаква несъвместимст със Сивика или ако някъде има по-добри и съответно до тези пари или по-евтини. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога само да кажа, че фаровете Депо са евтини, но не много качествени. Моите са кристални, уж нови и вече са с леко отлепване на сребристото покритие вътре. Според мен най - добре и най - евтино ще е да си ги отвориш и да ги почистиш и изшлайфаш. Мое мнение - Твой избор :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих шлайфал и полирал оригиналните- хем евтино, хем качествено и не бих слагал ксенон. Ксенона без фокусиращи лещи заслепява насрещно движещите се и ебава цялото движение (няма някой с ксенон без лещи дето не заслепява и не съм го "хранил" досега!) Ксеноновите фарове са нещо чудесно и много интилигентно направено, но нашенските простотии граница нямат!

Редактирано от F20A4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темички за ксенон много - ЦЪКЩом не ти се влагат пари най-добре си почисти старите фарове. Малко инфо за тук - ЦЪКМоже да хвърлиш и едно око за би-ксенон(с ел.плъзгач) от тук - ЦЪК.За сега са поръчвани два комплекта от там(за мен и приятел) преди околко 4 месеца и са поставени на хонда и форд, и на двете коли няма проблеми за сега.Щом комплекта е за H4 не виждам каква несъвместимост може да има.Остава да му намериш място в коша и да си го нагласиш добре ако си го монтираш сам.Иначе като конектори си пасва идеално щом фара ти е H4 и комплекта ти е H4.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж при промоциите там има и по-добра цена за би ксенона

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...