backstage 24 #1 Публикувано 3 Декември, 2009 Решил съм да слагам Xenon на Civic-а. Английският, след фейслифта - 1998г. Харесал съм си един комплект H4 Bi-xenon. Държа най вече на това да е евтин, тъй като колата ще се кара още максимук една година и не искам да вливам излишни пари в нея. Просто колкото да не е без хич, защото сега е отвратително. Стъклата и пластмасата са пожълтели, рефелтора е мръсен, отделно колата е удряна някога, мякъде и фаровете не са регулирани. Светят където си поискат, а и щипките са се поизпочипили, не знам дали ще могат да се регулират като хората. Имам и друго питане:1. Да си купя ли нови фарове DEPO, на които да монтирам някой евтин xenon KIT.2. Да сваля и да почистя сегашните и на тях да го монтирам.3. Или да си купя втора употреба, оригинални, в по-добро състояние от моите и на тях да го сложа.Много ме интересува този въпрос, защото ми се налага да карам вечр ие много гадно.Ето това съм харесал: http://xenonvision-bg.com/products/productstype/h4-bi-xenon Кажете ако има някаква несъвместимст със Сивика или ако някъде има по-добри и съответно до тези пари или по-евтини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #2 Отговорено 3 Декември, 2009 Мога само да кажа, че фаровете Депо са евтини, но не много качествени. Моите са кристални, уж нови и вече са с леко отлепване на сребристото покритие вътре. Според мен най - добре и най - евтино ще е да си ги отвориш и да ги почистиш и изшлайфаш. Мое мнение - Твой избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F20A4 2 #3 Отговорено 3 Декември, 2009 (Редактирано) Аз бих шлайфал и полирал оригиналните- хем евтино, хем качествено и не бих слагал ксенон. Ксенона без фокусиращи лещи заслепява насрещно движещите се и ебава цялото движение (няма някой с ксенон без лещи дето не заслепява и не съм го "хранил" досега!) Ксеноновите фарове са нещо чудесно и много интилигентно направено, но нашенските простотии граница нямат! Редактирано 3 Декември, 2009 от F20A4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 3 Декември, 2009 Темички за ксенон много - ЦЪКЩом не ти се влагат пари най-добре си почисти старите фарове. Малко инфо за тук - ЦЪКМоже да хвърлиш и едно око за би-ксенон(с ел.плъзгач) от тук - ЦЪК.За сега са поръчвани два комплекта от там(за мен и приятел) преди околко 4 месеца и са поставени на хонда и форд, и на двете коли няма проблеми за сега.Щом комплекта е за H4 не виждам каква несъвместимост може да има.Остава да му намериш място в коша и да си го нагласиш добре ако си го монтираш сам.Иначе като конектори си пасва идеално щом фара ти е H4 и комплекта ти е H4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalata 0 #5 Отговорено 6 Декември, 2009 виж при промоциите там има и по-добра цена за би ксенона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове