mercury 7 #1 Публикувано 30 Ноември, 2009 (Редактирано) Може ли да ми препоръчате добър сервиз в София,който да се специализира в ремонт на ходова част?Интересува ме и смяна на 2 амортесьора.За предпочитане е западната част на София,благодаря. Редактирано 30 Ноември, 2009 от mercury Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #2 Отговорено 6 Декември, 2009 намерих си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_Daniel 0 #3 Отговорено 24 Януари, 2010 намерих си Кой е сервиза ?? И аз трябва да закарам старата хонда на сервиз, но не искам да отида някъде където ще ме мотаят само и нищо няма да напрвят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #4 Отговорено 24 Януари, 2010 на околовръстния път посока люлин има един сервиз след отбивката за овча купел от лявата страна до нея има една бензиностанция пише нещо за амортисиори бял е сервиза човека се казва емо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове