Jump to content
Нико

Търся СИВИК седан или хечбек

Recommended Posts

Поздрави на всички от клуб Мицубиши! :lol: Търся Хонда Сивик за член от семейството. 5та или 6та генерация. 4 или 5 врати. Да не е комби.Двигателят и ходовата част да са в задоволително състояние.Дребни външни забележки не ме притесняват особено."Бюджетът" ми е 3000 - 3500лв. Ако предложите много читава и добре поддържана кола, бих се напънал повечко.Предпочитам да взема гледана машина за повече пари, отколкото да стягам някоя "тънка" след това.Желателно е колата да е в движение и да може да се откара при Омбре за преглед и установяване на състоянието.Добър вариант е да е подържана там.Ако някой има въпроси, или желае да изкаже мнение, може да пише в темата, да ми пише лично или да ми звънне на 0885 841 293 - Никола Арсенов.Предложенията си пращайте на лични, придружени със снимки - отвън, вътре и двигателен отсег.Благодаря предварително на всички отзовали се.Приятен уикенд на всички.

Редактирано от Нико

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взехме добър седaн 94-та с пълен ел. пакет, климатик и 1.6 VTEC. - Доволен съм от покупката!Само за информация - англичанките не са дори близко!Благодаря на всички, които се свързаха с мен.Успешна 2010 година на всички и карайте разумно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...