Jump to content
пламен1

Не вдига повече от 5000 оборота студена

Recommended Posts

Не вдига повече от 5000 оборота студена/дори и на празен ход/,колата не прекъсва изобщо и няма никаква тяга,но след като загрее се оправя и няма проблеми.С АГУ съм това го прави и на бензин и на газ.Забелязвам и повишен разход на гориво с около 2 литра на 100км градско,колеги помогнете със съвети, благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да сега виждам че съм пуснал такава тема и преди но няма разрешение на проблема явно трябва да се консултирам със специалист

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ти от колко време си за основен ремонт ? ;) очакваш от нас да ти кажем някоя скрита магия как да си оправиш всичко за половин час? еми не става.слагай добавки, карай с разход бензин/масло 1:1 и после такъв проблем, онакъв проблем ;) какво очакваш? без компресия студена и да удря прекъсвач? ти се радвай че все още ти работи докато е студена. скоро ще започнеш и едвам да отлепяш докато не загрее. и от там двигателя вече толкова ще се посрал че ще е добре да го изхвърлиш ;) това е магическото решение на проблемите ти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а колега shadow dancer ти да не си майстор и да правиш основни ремонти всеки ден случайно? Кажи ми колко вземаш и да се грабвам в Пловдив :rolleyes: а ако искаш направо колата си ми продай предполагам тя е на няколко основни ремонта :rolleyes: не се заяждам колега, но всеки знае за какво му е колата за каква работа му върши как да я кара колко ремонти да и прави ,тук питах само за съвет както съм споменавал и в други теми разхода от 2,5л масло на 10000 км за някои хора може да е за основен ремонт но не и за мен, карам си я без добавки колата върви идеално с изключение на този нов проблем които всъщност не е никак голям . Поздрави и триите темата ми !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...