gabara 8 #1 Публикувано 26 Ноември, 2009 Здравейте колеги!Въпросът ми е стават ли буталата от D14A3 на D16Y8Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #2 Отговорено 26 Ноември, 2009 Каква е идеята от цялата процедура Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 26 Ноември, 2009 Здравейте колеги!Въпросът ми е стават ли буталата от D14A3 на D16Y8Благодаря предварително!Като диаметър стават, но като ход не...Каква е идеята от цялата процедура Мноого интересна или напротив... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #4 Отговорено 26 Ноември, 2009 (Редактирано) Ами идеята е да се сложат на д16у8 мотор с проблем.Само буталата без биелите.Защото имам читави от д14а3 и гледам,че диаметърът им е еднакав. Редактирано 26 Ноември, 2009 от gabara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 26 Ноември, 2009 Ми слагай, но измери разстоянието от челото на буталото до отвора за буталния болт...Степента на сгъстяване вероятно ще се промени.После пиши как са нещата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #6 Отговорено 26 Ноември, 2009 Като диаметър стават, но като ход не...Не виждам кво общо имат буталата с хода... Към колегата - можеш да ги сложиш, но с малко допълнително внимание. Клапаните на D14-ката мисля че са с милиметър или два по-малки в диаметър, следователно и засечките в техните бутала би трябвало да са по-малки. А относно сгъстяването - тези от D14'ката са с малко по-голяма компресионна височина и малко по-дребни "чинийки" /вдлъбнатини, как щеш го речи/ в челата, та може да се посгъсти малко мотора, но няма да е нито критично, нито осезаемо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 26 Ноември, 2009 Нямах представа какво щеше да прави колегата, затова го написах, но ти като си по-вещ, може да споделиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове