Jump to content
gabara

Въпрос за бутала D14a3

Recommended Posts

Здравейте колеги!Въпросът ми е стават ли буталата от D14A3 на D16Y8Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е идеята от цялата процедура

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги!Въпросът ми е стават ли буталата от D14A3 на D16Y8Благодаря предварително!

Като диаметър стават, но като ход не...

Каква е идеята от цялата процедура

Мноого интересна или напротив... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами идеята е да се сложат на д16у8 мотор с проблем.Само буталата без биелите.Защото имам читави от д14а3 и гледам,че диаметърът им е еднакав.

Редактирано от gabara

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми слагай, но измери разстоянието от челото на буталото до отвора за буталния болт...Степента на сгъстяване вероятно ще се промени.После пиши как са нещата... ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като диаметър стават, но като ход не...

Не виждам кво общо имат буталата с хода... :)Към колегата - можеш да ги сложиш, но с малко допълнително внимание. Клапаните на D14-ката мисля че са с милиметър или два по-малки в диаметър, следователно и засечките в техните бутала би трябвало да са по-малки. А относно сгъстяването - тези от D14'ката са с малко по-голяма компресионна височина и малко по-дребни "чинийки" /вдлъбнатини, как щеш го речи/ в челата, та може да се посгъсти малко мотора, но няма да е нито критично, нито осезаемо. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямах представа какво щеше да прави колегата, затова го написах, но ти като си по-вещ, може да споделиш... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...