Jump to content
kalos

Коментиране в раздел Продава части и аксесоари

Recommended Posts

Здравейте колеги,интересувам се как след като съм пуснал обява за няколко неща в раздел продава части и продам 1 от тях да напиша така, че останалите потребители да не ме питат за него?Порчетах правилата, но неразбрахПоздрави, Калин

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пращаш лично на някой мод и те ти го оправят :D тествано и работи :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а аз си мислех, че модовете ги мързи :(така мн кофти щото аз пускам като коментар, че е продадено нещо, а те ми трият мнението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а аз си мислех, че модовете ги мързи ;)така мн кофти щото аз пускам като коментар, че е продадено нещо, а те ми трият мнението

Ти пък кефи се, че не са ти били шута още хаха.Ами занимаваш ги за каквото ти скимне, като не са сложили екстра за промяна на коментара(като в тунинг.бг).Аз съм ЗА, ако някой ме подкрепи може да направим анкета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До скоро и аз мислех така, но ти представяш ли си примерно возиш някой в колата си и си му казал тук не се пуши, а той пали цигара или пък те пита мога ли да запаля?Тук сме само участници в форум, не всички правила са прерфектни, но все пак са правила.И аз съм си мислил колко му е ще пуснем друг форум и там ще си пишем каквото си искаме, да ама не тук са хората който ще ти помогнат в нужда, а там ще са тези който само ще пишат празни приказки

Редактирано от kalos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги когато има нужда от редакция и има отправена молба към някои от нас на л.с. или чрез "Репорт", никога не сме отказвали.Освен да трием и местим,..... и редактираме, затова сме тук. Що се отнася до правилата, мога да ви кажа само едно."По-добре някакви правила, та били те и с забележки, отколкото никакви"Хайде със здраве и тази тема сега я местя, защото не е за "Общи дискусии", а за "Информация, мнения и препоръки"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече се възползвах, мн е шик :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно по темата, но...Искам да публикувам една тема в раздел "Купува части / аксесоари ", но нямам права.Кога ще мога и въобще кой може да публикува теми?Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като си се регистрирал преди половин час, прочете ли въобще Правилата на форума? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прочетох ги, но тук не пише за раздела "Купува части и аксесоари", ако това е причината

14. Новорегистрираните потребители нямат право да пускат обяви в раздел Продава части и аксесоари и Купува/продава автомобили, докато не натрупат повече от 50 мнения!

Както и да е не разбирам, защо е сложено това ограничение и мисля, че е ненужно.Но щом така са преценили модераторите... Редактирано от tehribo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за купува няма да имаш проблем да пишеш на модератор и да ти помогне с обява да си пуснеш ! Пиши на някой и не се чуди хич,но за продава няма да ти помогнат !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...