kalos 37 #1 Публикувано 19 Ноември, 2009 Здравейте колеги,интересувам се как след като съм пуснал обява за няколко неща в раздел продава части и продам 1 от тях да напиша така, че останалите потребители да не ме питат за него?Порчетах правилата, но неразбрахПоздрави, Калин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 19 Ноември, 2009 пращаш лично на някой мод и те ти го оправят тествано и работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #3 Отговорено 19 Ноември, 2009 а аз си мислех, че модовете ги мързи така мн кофти щото аз пускам като коментар, че е продадено нещо, а те ми трият мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #4 Отговорено 19 Ноември, 2009 а аз си мислех, че модовете ги мързи така мн кофти щото аз пускам като коментар, че е продадено нещо, а те ми трият мнениетоТи пък кефи се, че не са ти били шута още хаха.Ами занимаваш ги за каквото ти скимне, като не са сложили екстра за промяна на коментара(като в тунинг.бг).Аз съм ЗА, ако някой ме подкрепи може да направим анкета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 20 Ноември, 2009 (Редактирано) До скоро и аз мислех така, но ти представяш ли си примерно возиш някой в колата си и си му казал тук не се пуши, а той пали цигара или пък те пита мога ли да запаля?Тук сме само участници в форум, не всички правила са прерфектни, но все пак са правила.И аз съм си мислил колко му е ще пуснем друг форум и там ще си пишем каквото си искаме, да ама не тук са хората който ще ти помогнат в нужда, а там ще са тези който само ще пишат празни приказки Редактирано 20 Ноември, 2009 от kalos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #6 Отговорено 20 Ноември, 2009 Винаги когато има нужда от редакция и има отправена молба към някои от нас на л.с. или чрез "Репорт", никога не сме отказвали.Освен да трием и местим,..... и редактираме, затова сме тук. Що се отнася до правилата, мога да ви кажа само едно."По-добре някакви правила, та били те и с забележки, отколкото никакви"Хайде със здраве и тази тема сега я местя, защото не е за "Общи дискусии", а за "Информация, мнения и препоръки" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #7 Отговорено 21 Ноември, 2009 Вече се възползвах, мн е шик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tehribo 0 #8 Отговорено 3 Декември, 2009 Не е точно по темата, но...Искам да публикувам една тема в раздел "Купува части / аксесоари ", но нямам права.Кога ще мога и въобще кой може да публикува теми?Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #9 Отговорено 3 Декември, 2009 А като си се регистрирал преди половин час, прочете ли въобще Правилата на форума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tehribo 0 #10 Отговорено 3 Декември, 2009 (Редактирано) Прочетох ги, но тук не пише за раздела "Купува части и аксесоари", ако това е причината 14. Новорегистрираните потребители нямат право да пускат обяви в раздел Продава части и аксесоари и Купува/продава автомобили, докато не натрупат повече от 50 мнения!Както и да е не разбирам, защо е сложено това ограничение и мисля, че е ненужно.Но щом така са преценили модераторите... Редактирано 3 Декември, 2009 от tehribo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #11 Отговорено 3 Декември, 2009 за купува няма да имаш проблем да пишеш на модератор и да ти помогне с обява да си пуснеш ! Пиши на някой и не се чуди хич,но за продава няма да ти помогнат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове