Jump to content
Dimteam

Странен проблем с Акорда.

Recommended Posts

Проблема е следния понякога когато тръгвам с по-малко гас и съединитела зацепва но някак си колата спира да ускорява колкото и да натискам педала нищо не се случва и трябва пак да натисна съединител да подам повече гас и тръгва. Вчера ми го направи същото и на втора. А сутринта забелязах че нивото на течноста за съединитела е на минимум възможно ли е от там да идва проблема? И каква течнос да долея за известно време докато утида да я сменя изцяло?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се случва понякога подобен ефект, но мисля че не е от съединителя. По вероятно двигателя да не смогва да вдигне обороти и сякаш се "дави", защото като се отпусне педала на газта и после пак се натисне като че ли се оправя. Правих в Бултрако реглаж на клапаните и като че ли става по-рядко, но пак го има понякога този ефект.Може би трябва да се върже колата на компютър за диагностика!А течността на съединителя е хубаво да я смениш изцяло, тъй като поемала влага и губи свойства с времето. Може да ти се скапят гумичките на помпата на педала!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще я сменям ама просто вмомента чакам един приятел да ми донесе всички филтри и масла от Германия. И за това питам времено примерно за около седмица две какво да сипя за да си нямам проблеми. При мен вчера когато го направи същия номер ама на втора ми направи впечатление че стига до 2000 оборотоа и забива там и повече не иска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега погледни на капачката на казанчето там трябва да пише,но мисля че е спирачна течност DOT4.За да е сигурно погледни на самата капачка както вече казах.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това може би е при всички ф18-ки да се замисля на около 2000 оборота докато са студени, и при други съм наблюдавал това и единия акорд ходи на диагностика но не откриха проблем :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...