backstage 24 #1 Публикувано 18 Ноември, 2009 Имам Civic английският. Външното каре на предна дясна се е разбило тотално, преди припукваше само на пълен ляв или десен, сега тропа и трака при потегляне, при каране по инерция на скорост на хубав път. Страшна работа. Но това не е важно.Поръчах го от един препоръчан магазин в Перник. Намериха го по каталога, дойде днес колата влезе в сервиз и карето не е същото, върнахме го, поръчахме ново, следобяда дойде и то не става, сега чакаме трети вид. И то при положение, че второ го глеаха внимателно, отнесохме оригиналното и казаха, че ще стане, но не стана. Проблема сигурно е, че по каталога им излизат карета за японския Civic 1998 1.4i Та ако утре на обяд, като дойде карето, ако пак не става, искам да отида до София и да купя нещо, което е за моята кола и е с добро качество. Препоръчайте ми магазин, колеги, където да намеря карето и съответно каква цена да очаквам. Това, което съм поръчал сега е 98лв. Ще чакам да отговорите, защото е спешно. Искам утре следобяд да мога да ползвам колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове