Lakomnik 1 #1 Публикувано 18 Ноември, 2009 От много време ми е счупена антената и реших да я сменям на сивик 5 ген. купе ЛСИ и гледам двете болтчета на пласмасата около антенката викам си лесно се сваля но.. не е така и някой знае ли как се свлая и как да разбера дали е ел. антената или си е обикновенна щото ми казаха че имало жички за ел. като ми вързваха буксите на цд то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #2 Отговорено 18 Ноември, 2009 Най-вероятно не е ел. но преди да я извадиш си вържи един тел или кабел за кабела на антената, щото после новата няма вкарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lakomnik 1 #3 Отговорено 18 Ноември, 2009 Ми как да стигна до ваденето неиска да излезе има нещо като малка планка което е фанато към пласмаската и вътре каде е фанато немога да разбера тавана разглобих отвътре пак неразбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #4 Отговорено 19 Ноември, 2009 ако няма да я използваш старата антена най-добре резни кабела близо до гредата долу, за да се извади по-лесно и после отвърташ двете болтчета и дърпаш. тази планка доколкото помня беше прикрепена към едното болтче за маса. вътре в гредата антената продължава с едно като пластмасова тръба, така че е доста дългичка, ама ще дърпаш и трябва да излезе(после за слагането не знам) Аз моята като я свалях, не забелязах да е толкова трудно, после запечатих със силикон дупчицата на пластмаската и си сложих вътрешна ктивна антена. успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове