Jump to content
boqnkov

Англичанка преди и след фейслифт

Recommended Posts

Здравейте сравнително скоро закупих Хонда сивик 6г . англичанка и като чета из постовете се споменава преди и след феислифт. Някой би ли направил един бърз пост с няколко снимки на модели преди и след въпросния фейслифт. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако маската с емблемата са на капака колата е след фейса,съответно ако маската с емблемата са на бронята преди :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:lol: Последните две снимки на черното уникално VTI-S не са точно критерий за познаване на кола след фейслифта ;) , но са показател за най-красиво направения английски сивик, който съм срещал по форумите. За съжаление колата вече не е сред живите ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прав си колега, но толкова теми има вече по тоя въпрос - малко разнообразие е хубаво да се вкара (освен търсачката). ;)А и отдавна си мисля за една тема с такива качествени проекти и при нас - тъкмо да се вдигне рейтинга на "не-хондите" ни, че понякога малко в повече ми идва сектантството тук. :lol:+ ако някой реши да прави нещо по колата си, ще има добри примери под ръка. ;)

Редактирано от Tekkonkinkreet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята изглежда по подобен начин, без да е VTI-S, единствено като че ли раздувките по калниците са по-малки.Това, че дръжките и огледалата са боядисани в цвета на купето и има фабрично антикрило едва ли е сред най-върховните екстри, но определено изглежда много добре ;) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...