MAD DOG 445 #1 Публикувано 12 Ноември, 2009 (Редактирано) Човека извърши безвъзмездно голям жест за мен,за което искам да му благодаря.Виждам че в условията на криза,когато по принцип на хората им изпъкват най-низките черти от характера,слава Богу,има изключенияХора като теб Васко ми връщат вярата че не всичко е загубено в тая жалка държавица.Да протегнеш ръка на непознат човек е нещо толкова рядко срещано явление че ме отчайва.Но пак казвам,явно има надежда.БЛАГОДАРЯ ти човече!!Желая ти здраве от все сърце. ;) Редактирано 12 Ноември, 2009 от KATANA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #2 Отговорено 12 Ноември, 2009 Малко по-подробно може ли ? За какво се благодари? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 Може,да.За помощ относно това:http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry363076 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #4 Отговорено 12 Ноември, 2009 Радвам се,че са ти помогнали.Английския ми е бащин език,можеш да разчиташ и на мен в случай на нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #5 Отговорено 12 Ноември, 2009 Важен е жеста,наистина живота се промени и хората също ,напълно разбирам защо се "възхищаваш" на този жест. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 13 Ноември, 2009 Евала на фена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #7 Отговорено 13 Ноември, 2009 (Редактирано) Коко, радвам се, че успях да помогна.Не съм направил кой знае какво... Просто колега, хонда фен, имаше нужда от помощ. Прецених, че мога и това е... Хора сме.И аз да ти благодаря за отношението - стана ми приятно, че съм предизвикал подобни емоции в теб!Стискам палци! Редактирано 13 Ноември, 2009 от greenex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове