Alexandyr 2 #1 Публикувано 12 Ноември, 2009 Колеги, подът на предните две седалки постоянно е доста мокър..опитвах с прахосмукачка за пране,но без ефект...Гледах за някакви "дупки" , "отвори" от където би могло да се мокри , но не намерих(може би и толкова разбирам къде трябва да гледам)...Знае ли някой къде може да се "претапицира" и как да се оправи това и съответно на каква цена...някой ако е имал такав проблем , ще съм благодарен да сподели как го е оправил...Благодарности! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 12 Ноември, 2009 Имаш ли шибидах? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexandyr 2 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 Нямам шибидах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 12 Ноември, 2009 (Редактирано) Хмм, тогава си провери дренажните отвори отпред пред/под стъклото. За целта трябва да разкачиш пластмасовата кора под чистачките. Ако са задръстени водата се задържа в нишата под стъклото и е възможно да влиза вода през отвора за въздух към купето. Аз карам 6 ген. но предполагам нещата са сходни. Акоро отварях по друг повод, за щастие всичко беше ОК. На мойта тоя отсек изглежда така: Успех! П.С.Виждал описания от мен проблем на Пасат и там точно дренажите бяха задръстени с боклуци и кал от прахоляците и се беше наводнила. Редактирано 12 Ноември, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове