Nikolay 0 #1 Публикувано 11 Ноември, 2009 Здравейте,Някой може ли да ме ориентира, откъде в София мога да си взема /на прилична цена/ акумулатор? Нямам претенции да е супер-хипер и тн марков /ей сега ми умря в ръцете Бош силвър точно след изтичане на гаранцията, та малко ме е яд/. Тъй че и на Монбат или нещо подобно ще съм доволен, стига да е на добра цена. Въпросът е откъде е сравнително евтино....чакам идеи. /Метро?/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pgh 6 #2 Отговорено 13 Ноември, 2009 (Редактирано) ACDelco са акумулаторите, които съм купувал и не съм стигал до там да ги изхвърлям. Някои хора не биха сложили нещо свързано с general motors в хондата си от предубеждения, но аз го правя. Под ред на няколко служебни коли и на 2 лични съм слагал такива и е ставало така че съм сменявал колата преди акумулатора Приятно бях изненадан че от тази година са започнали да внасят в BG и по странните размери акумулатори за някои японски автомобили като моя и това лято смених оригиналния и се обзаведох отново. Дали сега отново ще сменя колата преди акумулатора - ще видим. Откъде - на Симеон има магазин на вносителя ама не помня на кой номер беше Редактирано 13 Ноември, 2009 от pgh Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sjekov 1 #3 Отговорено 13 Ноември, 2009 На "Сливница" в отсега между сточна гара и "Раковски" има 2 магазина за акумулатори (всякакви). Слагат ти го те замерват ти дали зарежда колата и ти пишат гаранцията. Можеш да им оставиш и стария но даваха 5-10 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 13 Ноември, 2009 Колега, отиди във "Фаяд", за 10 години съм купил 2 акумулатора за Сивика от тях, като в момента карам с втория и скоро няма изгледи да имам проблеми с него. Марката е 3К. Хората ти го монтират и ти правят замерване с апарат дали алтернатора ти го захранва достатъчно при включени всички консуматори( АС, фарове, духалки и т.н) и ти дават гаранция не си спомням колко, но със сигурност е поне година. п.п. Намират се на пътя за драгалевци, след "МотоТехника" от лявата страна,наблизо има магазин на ROSSIGNOL. Успех с избора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #5 Отговорено 3 Декември, 2009 В тойота имат сравнително евтини тойота (опти фит) ОЕМ. На промоция.http://www.toyota.bg/images/toyota_leaflet...m419-937222.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #6 Отговорено 3 Декември, 2009 Привет колега От една година вече карам Хонда-та с акумулатор марка Банер и съм много доволен:http://www.bannerbatterien.com/banner/home/index_en12.php Закупих го от Мотоексперт с 2 години гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове