Jump to content
lusi_v84

суап от F20 A4 към H22 A

Recommended Posts

колеги някои знае ли дали има тема някъде по форума за този суап ,а ако няма дайте някакъв линк или друга информация ,че подготвям мойта умрелка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за Прелюд 5г. няма,но виж имам тема в Проекти за Н22 в Прелюд 4г.Ще ти трябва обаче човек,който да ти свърже инсталацията на мотора,ако е от Прелюд 4г. и го слагаш в Прелюд 5г.Причината е разлика в инсталациите ОБД2 към ОБД1.Доста колеги от форума са го правили,така че ще се справиш и ти :cool: Успех!ТЕМАТА

Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за Прелюд 5г. няма,но виж имам тема в Проекти за Н22 в Прелюд 4г.Ще ти трябва обаче човек,който да ти свърже инсталацията на мотора,ако е от Прелюд 4г. и го слагаш в Прелюд 5г.Причината е разлика в инсталациите ОБД2 към ОБД1.Доста колеги от форума са го правили,така че ще се справиш и ти :lol: Успех!ТЕМАТА

колеги мерси за коментарите ,но и аз главно се притеснявам не толко от самата смяна на мотора колкото от свръзването на инсталация,комп,и другите подобни неща които са ми тъмна индия:lol:) не искам да сменя двигател ,скорости ,а да се окаже че колата няма да може да запали и да върви както трябва.някой да даде съвет или човек които може да свърши тази работа!! естествено срещу заплащане!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...