vex 13 #1 Публикувано 9 Ноември, 2009 Някои има ли идея, водната помпа дали е на лагер, че имам едно неприятно дрънчене в областа на ангренажа точно като от съчмен лагер?Интересното е че от време на време шума се появява и изчезва, независимо дали е загряла или студена.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 9 Ноември, 2009 ми с лагер ще да е. до сега не съм виждал с втулка. и мойта има странен шум откъм ремъка, а смених нова водна помпа, ремъци и ролка и то с оригинални. имаше такава тема скоро и се стигна до извода, че шума идва от колелата на раз валове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 9 Ноември, 2009 Да де то и аз сменях наскоро ремък и ролка. Просто шума е точно като от лагер, и единствено го връзвам с водната помпа ако е на лагер, щото не е нито от сервото, нито от алтернатора. Притеснявах се нещо от главата да не е, ама там май няма какво да се таркаля така. Пък и свалях капака наскоро и не видях нещо нередно.Да се възползвам и да питам дали GMB помпите са читави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 9 Ноември, 2009 аз съм с GMB и засега нямам ядове. пробвай ги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 9 Ноември, 2009 моите са на няма 10000 км и се чува тоя шум. 5 пъти свалях всичко-ролка, помпа преглеждах-всичко точно. и взвех да свиквам с шума. колега беше сменял 3 помпи и 3 ролки и шума си остана. така, че щом са нови, свиркай си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 10 Ноември, 2009 Май аз съм колегата със смените имах точно същият звук ,леко металически ,понеже бях сменял ролката се съмнявах в помпата,но като я смених пак същата работа.Благодарение на колеги от форума локализирахме проблема.При моят случай се оказа от раздвижената ролка на агренажа,при монтажа малко е мръднала,свалихме я леко я раздвижихме и стегнахме без да е под напражение.Първоначално пак леко се чуваше шум, но после утихна.П.П:Помпата е GMB Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #7 Отговорено 10 Ноември, 2009 Благодаря ви за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове