vegata 0 #1 Публикувано 8 Ноември, 2009 (Редактирано) Здравейте колеги, Малко неприятно, но не и болка за умиране: водната помпа текна юнашката. Свалих я и сега съм пред дилемата откъде да намеря нова?! И каква най-вече...!? Поразрових малко из форума и не видях нищо конкретно затова нека някой патил или чул за някой който е патил да даде малко инфо за ценички и т.н. Интересува ме най-вече дали да рискувам с менте или да дам пари за оргиналдъ от Бултрако(не че знам колко ще струва там ама..). Освен това ми писна от течащата гарнитура на капака на главата и гадния теч от делкото. Моля ви се ако някой е имал същия проблем с гарнитурата да каже откъде я е взел щото аз изчерпах идеите си вече. Всичко е уж наред ама си тече целия двигател и скоростите са оляти с масло все едно че карам някой стар МАЗ. Мисля че от аватара ми става ясно че колата ми е Акорд 96' 2,0 F20Z1 131кс. Всеки съвет ще ми е от полза. Аре мерси и безаварийно каране....P.S.Опс публикувах темата не където трябва Нека администратора да я премести в Технически въпроси моля... Редактирано 8 Ноември, 2009 от vegata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове