николай123 0 #1 Публикувано 6 Ноември, 2009 Ръждясал ми е капака на картера на хонда акорд. Мога ли да си го сменя, и колко долу-горе ще ми струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 6 Ноември, 2009 Този капак, не е ли самия картер?И си мисля че ако е само повърхностна ръжда, ще ти е по-евтино да го дадеш на песъкоструй и после боядисване.Или си вземи един на старо и същата процедура. Ако питаш за нов, вероятно трябва да имаш доста излишни пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 6 Ноември, 2009 Без песъкоструй ,почистване с телена четка яко ,две ''готини'' язви залепени с телоподаващо,и при колегата на прахово . Ако е тръгнал доста, песъкоструй ще го довърши тотално Грапав е заради друго покритие преди праховото боядисване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николай123 0 #4 Отговорено 9 Ноември, 2009 [много благодаря :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове