Jump to content
chopper1969

Колко струват...

Recommended Posts

Здравейте, интересува ме колко струват ориентировъчно следните части(нови и втора употреба)за Сивик хечбек 5ген 94.г : Преден капак, предна престилка дето държи фаровете и радиатора, предна броня, фарове и предни мигачи. Също така ако някой има излишни останали фарове след като си е сложил ангелски очи или нещо от гореизброените...да свирка на лични. Аз съм пуснал обява в раздел купува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми значи чакай да ти закрият темата тук :huh:

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се интересувам от цените...защо трябва да ми я закриват

Редактирано от chopper1969

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се интересувам от цените...защо трябва да ми я закриват

Сложи си темата в Купува части/аксесоари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преден капак около 130 лв нов, турски, фарове-нови 60 лв броя, радиатор-120/160 лв нов,предна броня-45/60 лв нова турска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сложи си темата в Купува части/аксесоари

Или в Сервизи и магазини :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

просто съвет - по-добре си вземи втора употреба, но оригинални японски части, не нови, но турски или китайски! имаме морги във форума..

Редактирано от Wolfcry

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз смея да твърдя , че има много добри части внос от турция.А за тези от Китай мнението ми е още по-добро!Цените са изключително ниски, а качеството вече е на страхотно ниво!Ще си вземеш нова броня за 60лв , която ще трябва само да се шприцне и боядиса.А иначе ще си вземеш някоя втора употреба за 80-100, ще са и накъсани половина уши, ще трябва да я преправяш, ще има подготовка за боядисване и какво ли още не ... Сам си направи сметката :lol:Аз си пазаря нови части - турски и китайски, но до сега проблеми не съм имал!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм твърдо зад новите части.Имаме морги ,но смея да твърдя че не винаги цените са им конкурентни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най ме кефи като видя кола с разместен пъзел отпред "като на зла мечка устата",но това не е важно.Какво правим когато турския капак е по къс с 0,5 см от едната страна или пък калника...тенекеджийска загадка.Яко кит и после с флекса докарваме правилните фуги :) Пазара на части е голям,всеки има право на избор....колегата пита за цени вие му давате наклон на оная работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не говорим за китайските, турските брони колко са качествени , ако колегата пожелае мога да му кача снимки на такива качествени брони от моргата които само са подпрени леко някаде и стават на парчета, тия ментета не държат на нищо при едно всекидневно паркиране , ако се изпуснеш да подпреш леко колата пред теб или зад теб бъди сигурен че бронята ти ще е счупена , пукната и т.н. но в никакъв случай няма да се представи еластично като оригиналната . От оригиналното по хубаво няма , лично мое мнение .Преден капак китайски също мога да кача снимки , на около 7,8 месеца е а половината капак е в ръжда , става въпрос за сивик 5г. хетч. Успех с намирането на части , но ако държиш да си направиш колата евтино и временно , колкото да закърпиш положението варианта ти е китайските , корейските и турските боклуци. Ако държиш да ти стане както трябва колата си потърси втора употреба Оригинални части , макар и че са по скъпи от новите китайски , качеството им няма място за сравнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...