chopper1969 5 #1 Публикувано 4 Ноември, 2009 Здравейте, интересува ме колко струват ориентировъчно следните части(нови и втора употреба)за Сивик хечбек 5ген 94.г : Преден капак, предна престилка дето държи фаровете и радиатора, предна броня, фарове и предни мигачи. Също така ако някой има излишни останали фарове след като си е сложил ангелски очи или нещо от гореизброените...да свирка на лични. Аз съм пуснал обява в раздел купува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 4 Ноември, 2009 (Редактирано) Ми значи чакай да ти закрият темата тук Редактирано 4 Ноември, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 4 Ноември, 2009 (Редактирано) Аз се интересувам от цените...защо трябва да ми я закриват Редактирано 4 Ноември, 2009 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #4 Отговорено 4 Ноември, 2009 Аз се интересувам от цените...защо трябва да ми я закриватСложи си темата в Купува части/аксесоари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 4 Ноември, 2009 преден капак около 130 лв нов, турски, фарове-нови 60 лв броя, радиатор-120/160 лв нов,предна броня-45/60 лв нова турска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #6 Отговорено 9 Ноември, 2009 Сложи си темата в Купува части/аксесоариИли в Сервизи и магазини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #7 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) просто съвет - по-добре си вземи втора употреба, но оригинални японски части, не нови, но турски или китайски! имаме морги във форума.. Редактирано 9 Ноември, 2009 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 9 Ноември, 2009 Аз смея да твърдя , че има много добри части внос от турция.А за тези от Китай мнението ми е още по-добро!Цените са изключително ниски, а качеството вече е на страхотно ниво!Ще си вземеш нова броня за 60лв , която ще трябва само да се шприцне и боядиса.А иначе ще си вземеш някоя втора употреба за 80-100, ще са и накъсани половина уши, ще трябва да я преправяш, ще има подготовка за боядисване и какво ли още не ... Сам си направи сметката Аз си пазаря нови части - турски и китайски, но до сега проблеми не съм имал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #9 Отговорено 11 Ноември, 2009 И аз съм твърдо зад новите части.Имаме морги ,но смея да твърдя че не винаги цените са им конкурентни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 11 Ноември, 2009 Най ме кефи като видя кола с разместен пъзел отпред "като на зла мечка устата",но това не е важно.Какво правим когато турския капак е по къс с 0,5 см от едната страна или пък калника...тенекеджийска загадка.Яко кит и после с флекса докарваме правилните фуги Пазара на части е голям,всеки има право на избор....колегата пита за цени вие му давате наклон на оная работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #11 Отговорено 11 Ноември, 2009 Да не говорим за китайските, турските брони колко са качествени , ако колегата пожелае мога да му кача снимки на такива качествени брони от моргата които само са подпрени леко някаде и стават на парчета, тия ментета не държат на нищо при едно всекидневно паркиране , ако се изпуснеш да подпреш леко колата пред теб или зад теб бъди сигурен че бронята ти ще е счупена , пукната и т.н. но в никакъв случай няма да се представи еластично като оригиналната . От оригиналното по хубаво няма , лично мое мнение .Преден капак китайски също мога да кача снимки , на около 7,8 месеца е а половината капак е в ръжда , става въпрос за сивик 5г. хетч. Успех с намирането на части , но ако държиш да си направиш колата евтино и временно , колкото да закърпиш положението варианта ти е китайските , корейските и турските боклуци. Ако държиш да ти стане както трябва колата си потърси втора употреба Оригинални части , макар и че са по скъпи от новите китайски , качеството им няма място за сравнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове