Marcus 76 #1 Публикувано 2 Ноември, 2009 Имам сериозен луфт на горния носач, там където се държи с два болта от двете страни на бомбето. Въпроса ми е как се процедира в случая, сменя се целия или мога да мина и по ефтино? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 2 Ноември, 2009 могат да се сменят само втулките , но може и целия носач с горния шарнир примерно - цената беше някъде около 100 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #3 Отговорено 2 Ноември, 2009 Мерси за бързия отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #4 Отговорено 9 Ноември, 2009 Ако ти сменят целият носач, а болта на старият ти е още здрав, си го запази. Ако на новия или другият ти се разбие болта, можеш да си смениш само него. По принцип се сменя целия носач,но ... ние сме си българи и ... все нещо измисляме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #5 Отговорено 9 Ноември, 2009 Аз ги смених с втора употреба, по-добре са но не са перфектни. Смятам да потърся втулки и да ги сложа на старите да видя как ще е и колко време ще издържат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 9 Ноември, 2009 ако са качествени тампоните и се сложат както трябва няма причина да се прецакат . и все пак по -хубаво от оригиналното няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #7 Отговорено 9 Ноември, 2009 За оригиналното си прав, но оригинални ремонтни комплекти има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #8 Отговорено 9 Ноември, 2009 (Редактирано) има - носачи (около 123 долара броя) Редактирано 9 Ноември, 2009 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #9 Отговорено 9 Ноември, 2009 неска питах един магазин за части на хонда само оргинални долен носач 610 лв. японски та горния да е малко по евтин според мен сменяй само тампоните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове