west bam 107 #1 Публикувано 30 Октомври, 2009 (Редактирано) Колеги дано съм нацелил мястoто на темата искам да питам, някой може ли да ми изработи една лепенка за предния джам средно голяма на която с червени букви да пише 4G - TEAM ще платя колкото трябва, благодаря предварително Редактирано 30 Октомври, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 30 Октомври, 2009 В която и рекламна къща да отидеш , ше ти направят такъв надпис ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 30 Октомври, 2009 Ми дано има колеги които се занимават с това, че нямам време да обикалям много такива рекламни къщи хайде чакам оферти фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #4 Отговорено 30 Октомври, 2009 (Редактирано) Колега идеята ти много ми допадна, искам да я видя как ще стои на предния джам и аз да си поръчам и да се присъединявам към "сектата" на 4 ген теам пиши едно лично ако имаш някакъв напредък Редактирано 30 Октомври, 2009 от nastezatelq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #5 Отговорено 30 Октомври, 2009 Абе то идеята е добра ,ако може да се нарече идея ... ама ченгетата спират от движение за такожа нещо .... или го махаш пред тях .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRASI_HONDA 2 #6 Отговорено 30 Октомври, 2009 не е Вярно.. важното е лепенката да не е по надолу от сенника като е пуснат така ми обясни един катаджия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #7 Отговорено 30 Октомври, 2009 Абе то идеята е добра ,ако може да се нарече идея ... ама ченгетата спират от движение за такожа нещо .... или го махаш пред тях ....На моя сенник пише " F1 safety car" и за сега нямам проблеми ама както казва колегата си е в горния ъгъл и не пречи за виждането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #8 Отговорено 30 Октомври, 2009 Незнам дали тук и аз да се изкажа по въпроса за сенниците. И моя Сивик няма такова нещо, а искам да си сложа, ама и газарско да е, ама и не знам си какво, ала-бала, там си и т.н. Та, по темата: ако някой има възможност, както помоли колегата, да се заеме с тази задача и ако го измайстори както се получи с кърпите, якетата, ключодържателите и т.н., да започваме да се нареждаме на опашка за поръчки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X-a 0 #9 Отговорено 31 Октомври, 2009 Аз имам познат който се занимва с такива неща.Но мисля че трябва да му дам размери първо.Кажете колко трябва да е дълга и широка лепенката,какъв да е основния цвят и с какъв цвят да бъде ндписа.Предполагам че ако колта ти е червена колата ндписа също да е червен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 31 Октомври, 2009 Благодаря фенове в момента съм командировка и утре няй вероятно ще мога да дам размер за лепенката мерси предварително на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #11 Отговорено 6 Януари, 2010 Какво стана с тези лепенки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове