Jump to content
west bam

Имам питане

Recommended Posts

Колеги дано съм нацелил мястoто на темата искам да питам, някой може ли да ми изработи една лепенка за предния джам средно голяма на която с червени букви да пише 4G - TEAM ще платя колкото трябва, благодаря предварително :cool:

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В която и рекламна къща да отидеш , ше ти направят такъв надпис ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми дано има колеги които се занимават с това, че нямам време да обикалям много такива рекламни къщи :) хайде чакам оферти фенове :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега идеята ти много ми допадна, искам да я видя как ще стои на предния джам и аз да си поръчам и да се присъединявам към "сектата" на 4 ген теам :cool: пиши едно лично ако имаш някакъв напредък

Редактирано от nastezatelq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то идеята е добра ,ако може да се нарече идея ... ама ченгетата спират от движение за такожа нещо .... или го махаш пред тях ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не е Вярно.. важното е лепенката да не е по надолу от сенника като е пуснат така ми обясни един катаджия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то идеята е добра ,ако може да се нарече идея ... ама ченгетата спират от движение за такожа нещо .... или го махаш пред тях ....

На моя сенник пише " F1 safety car" :cool: и за сега нямам проблеми ама както казва колегата си е в горния ъгъл и не пречи за виждането

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали тук и аз да се изкажа по въпроса за сенниците. И моя Сивик няма такова нещо, а искам да си сложа, ама и газарско да е, ама и не знам си какво, ала-бала, там си и т.н. Та, по темата: ако някой има възможност, както помоли колегата, да се заеме с тази задача и ако го измайстори както се получи с кърпите, якетата, ключодържателите и т.н., да започваме да се нареждаме на опашка за поръчки... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам познат който се занимва с такива неща.Но мисля че трябва да му дам размери първо.Кажете колко трябва да е дълга и широка лепенката,какъв да е основния цвят и с какъв цвят да бъде ндписа.Предполагам че ако колта ти е червена колата ндписа също да е червен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря фенове в момента съм командировка и утре няй вероятно ще мога да дам размер за лепенката мерси предварително на всички :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво стана с тези лепенки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...