doctor 13 #1 Публикувано 29 Октомври, 2009 Какво ли е да мислиш постоянно за една и съща дума VTEC: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 29 Октомври, 2009 My personal favorite : Имах някъде и още една, ма нещо немога да я намеря ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 29 Октомври, 2009 Док, пак ли си се вкарал ?? :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Аз-съм споко 29 #4 Отговорено 29 Октомври, 2009 хахАХах ще ме уморите бе... От каде ги намирате тия неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #5 Отговорено 30 Октомври, 2009 Американците правят такива снимки за да се подиграват на Хонда и останалите импорт-марки(за Сащ)..както и разни тъпи песнички,което е доста жалко!Не знам защо,но както голяма част от тях откачат по Jdm-a на Хонда,Нисан и Тойота така и голяма част яко хейтват... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове