Jump to content
stefankos

Продавам Honda Civic 96година англичанка

Recommended Posts

Здравейте,Продавам Honda Civic 96 година англичанка с двигател 1.4 бензин 90 коня. Не съм слагал газова уредба.Колата не знам на коло хиляди километра е,защото когато я купих (преди 5 години) беше на 96 хиляди, което е малко вероятно.Нямам снимка затова ще я опиша доколкото мога. Цвят червен, неугледен външен вид, технически проблеми от рода на неработещи добре машинки за ел. стъклата, неработещо ел. управление на огледалата, липсващо огледало ( не от страната на шофьора) и т.н.Видът и е занемарен, защото си купих друга кола и тази трябваше да я кара сестра ми ама уви това не се получи. Така си седи от 1/2 година близо, като я припалвам от време на време. Масло и филтри са и сменени наскоро. Най големия проблем на колата е че е на инвалид, който е починал. Аз я карам с генерално пълномощно от него , но не ми е ясно точно каква е процедурата по продажбата и на друг човек. Цената на която мисля да я продам е 1500 лева. Телефон за връзка 0878500157 , или ICQ 68650391Малко снимки направени с телфона ми.HondaHonda1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...