Трънчо 275 #1 Публикувано 28 Октомври, 2009 (Редактирано) Някой знае ли колко лв е този акт? Един приятел току шо сгафил и му казали 200 лв, но нищо не пишело( пък и не ми се вярва да е 200)... Мерси предварително Редактирано 28 Октомври, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #2 Отговорено 29 Октомври, 2009 За аптечка, пожарогасител и/или триъгълник мисля че не може да се състави акт, а само фиш. Баща ми обжалва акт за пожарогасител и отпадна, за окомплектовка било само фиш. Става дума за 2007/2008 година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 29 Октомври, 2009 скоро имах такъв акт по 25-20лв на предмет (триъгълник,жилетка,пожарогасител,аптечка) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paco86 0 #4 Отговорено 3 Декември, 2009 около 20-30 лв за аптечка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CONEV 1 #5 Отговорено 3 Декември, 2009 по 20лв за всяко липсващо миналата година го плащах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 3 Декември, 2009 а имначе рушвета е по 10 на всеки липсващ предмет ако ти липсват четирите... оп едно четиридесет-таче в джоба им и си продължаваш по пътя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djigata 9 #7 Отговорено 15 Януари, 2010 а имначе рушвета е по 10 на всеки липсващ предмет ако ти липсват четирите... оп едно четиридесет-таче в джоба им и си продължаваш по пътя!20-30 лева е фиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dan 0 #8 Отговорено 15 Януари, 2010 При проверка Декември 2009, в Чепеларе, нямах пожарогасител и аптечка, господата полицаи ми написаха фиш по 10 лв. за липсващ предмет. Явно в раличните краища на България цените варират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове