Phillip 1 #1 Публикувано 28 Октомври, 2009 Здравейте колеги интересува ме какво масло мога да сложа за хидравликата на волана на моята хонда.Препоръчаха ми едно HONDA PAS което е 30,60 лв за литър. Вие какво мислите,има ли някои които да е сложил друго и да няма проблеми? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #2 Отговорено 28 Октомври, 2009 пич това е отиваш в представителството на хонда и от там аз бях си взимал за 28,30лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 28 Октомври, 2009 Отиваш в Бултрако и си взимаш оригинална течност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
j0r0 0 #4 Отговорено 28 Октомври, 2009 не се ебаваи,купи HONDA PAS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #5 Отговорено 28 Октомври, 2009 Темата за маслата (особено двигателните) за хидравликата е обсъждана То и самото казанче, ако се зачетеш, ще видиш че пише да се ползва само хидравлично genuine Honda масло. Т'ва е - оригинално масло за: скорости, хидравлика и пр. мазила - най-сигурно от официалния представител: Бултрако . Другото е компромис и най-кратък път до заключението: "Т'ва па що се счупи??" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro2 0 #6 Отговорено 28 Октомври, 2009 колега не е лошо да питаш и в някои масларни за аналогично някои фирми предлагат,на мен за скоростите ми намериха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6043 #7 Отговорено 28 Октомври, 2009 Бях си купил "друго" и то марково, но като видях че няма нищо общо с това от казанчето и го върнах , па си "викнах" оригинално, по куриер - и те така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове