Jump to content
spas21

Дистанционно на аларма

Recommended Posts

Здравей те,проблема ми е, че си мамерих, че имам аларма на колата, но когато я купих не ми дадоха дистанционно за нея.Чувал съм, че може да се настрой друго дистанционно.Алармата е Gemini 4002, италянска.Ако някой е по-запознат с алармените системи да пише едно ЛС.Намерих и схема, но е на италянски.Благодаря на всеки предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам същия проблем загубих си дистанционното за съжаление нямам нито схема нито знам марката на сирената не я пише само знам че е италианска от 1992 годинаблагодаря и аз ако някой може да ни помогне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

esvtec, като не казваш каква е марката, няма как да ти помогна. spas21, на твое място бих изчакал малко и ако някой колега не се обади, че ми залежава дистанционно и ще ти го даде, бих поръчал това от линка който ти дадох, изглежда точно като това което ти трябва. Има голяма вероятност да тръгне ако успееш да си го програмираш. Другото което е, че нямаш гаранция че останалата част работи. В такива случаи 90 % от потребителите си взимат нова и знаят че ще работи и че ще имат 2 дистанционни.Какво ще се случи ако си заключиш колата с тази аларма и установиш, че има имобилайзер. Ако ти се прецака дистанционното или му падне батерията няма да можеш да запалиш колата, а нямаш и резервно. Ще има приключения.Не го пиша това за да те разубедя, напротив, съветвам те да пробваш с това, което ти препоръчвам, но си имай едно на ум за възможни проблеми. Жалко че си от Хасково, можехме да обсъдим вариантите на живо и да ти дам няколко съвета.Успех и да се похвалиш с положителен резултат.

Редактирано от Stefan Milev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си заслужава да се убочава ново дистанционно при положение, че има нови аларми на цената на дистанционно+убочение. :yawn:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Benji, това искам да намекна, но принципно има няколко варианта. Ако съм аз, ще си купя нова за не повече от 50 лв. и ще си я монтирам, както винаги правя и разходите ми ще свършат до тук. Това обаче не важи за всички. При повечето колеги се слага цена и за монтаж, като сумата вече отива на 100-150 лв., в зависимост от майстора. В този дух на мисли предложих на колегата да опита с дистанционно което намерих в ebay.com. Ето го и самото дистанционно цък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свързах се с представители на фирмата за България http://www.alkomess.com/products.htm.И те ми казаха, че може да се направи нещо, но трябва да закарам колата в сервиза в София.А до колкото за поставянето на аларма.Е тука ми искат 160 или 170 лв. в зависимост от алармата.Не, че е много, но всеки си знае сам за себе си, какво му е полужението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

esvtec, като не казваш каква е марката, няма как да ти помогна. spas21, на твое място бих изчакал малко и ако някой колега не се обади, че ми залежава дистанционно и ще ти го даде, бих поръчал това от линка който ти дадох, изглежда точно като това което ти трябва. Има голяма вероятност да тръгне ако успееш да си го програмираш. Другото което е, че нямаш гаранция че останалата част работи. В такива случаи 90 % от потребителите си взимат нова и знаят че ще работи и че ще имат 2 дистанционни.Какво ще се случи ако си заключиш колата с тази аларма и установиш, че има имобилайзер. Ако ти се прецака дистанционното или му падне батерията няма да можеш да запалиш колата, а нямаш и резервно. Ще има приключения.Не го пиша това за да те разубедя, напротив, съветвам те да пробваш с това, което ти препоръчвам, но си имай едно на ум за възможни проблеми. Жалко че си от Хасково, можехме да обсъдим вариантите на живо и да ти дам няколко съвета.Успех и да се похвалиш с положителен резултат.

Здравеи Стефанако ми кажеш как да видя коя марка е бих се опитал но за съжаление на свирката не пише нищо а не знам къде е кутията отдолу има една камара кабелимоята аларма работи като изкличиш акумулатора се вкличва самичка и блокира паленето като нямам схема и не познавам такъв механик направо не ми се занимава да я сменям да не стане по зле а в бг без аларма си е търсенекажи каква инфо да търся да видя дали щ успея да я намеря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, докато не разглобиш корите и не стигнеш до алармата за да видиш кой модел е, се притеснявам, че няма да мога да ти бъда полезен. Знай че този проблем с липсващите дистанционни рядко се решава по тънкия начин, но все пак човек може да има и късмет, който аз искрено ти пожелавам. Най малкото можеш да направиш снимки за да се опитаме да я познаем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свързах се с представители на фирмата за България http://www.alkomess.com/products.htm.И те ми казаха, че може да се направи нещо, но трябва да закарам колата в сервиза в София.А до колкото за поставянето на аларма.Е тука ми искат 160 или 170 лв. в зависимост от алармата.Не, че е много, но всеки си знае сам за себе си, какво му е полужението.

Виж колко ти струва нова, но същата аларма и си я сложи сам като подмениш самата аларма, другото си е едно и също.ако си ме разбрал е лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, докато не разглобиш корите и не стигнеш до алармата за да видиш кой модел е, се притеснявам, че няма да мога да ти бъда полезен. Знай че този проблем с липсващите дистанционни рядко се решава по тънкия начин, но все пак човек може да има и късмет, който аз искрено ти пожелавам. Най малкото можеш да направиш снимки за да се опитаме да я познаем.

Аз че няма да разглобявам сам няма ама къде да отида не знам, говориш за корите тя тази кутия къде се намира не е ли някъде под волана където са вързани на куп кабелитеВенхи казва да се смени само алармата тоест кабелите и детекторите могат да си останат същите ли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз че няма да разглобявам сам няма ама къде да отида не знам, говориш за корите тя тази кутия къде се намира не е ли някъде под волана където са вързани на куп кабелитеВенхи казва да се смени само алармата тоест кабелите и детекторите могат да си останат същите ли
Колега щом си нямаш понятие къде може да е по-добрия вариант за теб ще е да я закараш на маистор,иначе при ровенето из кабелите може да се получи некав фал,но си струва да опиташ най-често ги слагат там до бушоните.Един въпрос към Стефан Милев.Колега аз имам две дистанционни но с едното немога да си я отключвам колата според теб какъв може да е проблема.Като натисна диода които е си мига но не ми отлючва колата а другото си ми я отключва.И как да направя алармата да ми хваща от по дълго растояние.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...