gothic_fan 1 #1 Публикувано 26 Октомври, 2009 Колеги, най-после осъществих идеята си за ангелски очи на моята Ф-ка. Вярно,не е Хонда, но се надявам това да не пречи да публикувам темата тук. Аз винаги ще съм си хондаджия по душа, когато сивика 8-ма падне до 10К си вземам веднага (доста има да чакам, но това е друга тема). Та, който е търсил знае, че такова чудо за мазда 323 F BA просто няма, затова реших да се заема и резултатът е налице. Съжалявам за гадното качество,апарата е скапан, на живо е много по-ефектно. Кажете какво мислите, всякакви мнения ще са ми от полза! Благодаря. През деня: На тъмно: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #2 Отговорено 26 Октомври, 2009 Изглежда много добре! Браво за труда и желанието, но ще е хубаво да пуснеш и малко техническа информация за проекта и изпълнението.Продължавай в същия дух! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 26 Октомври, 2009 Колега, добре си се справил. Наистина е добре да ни запознаеш с цялата процедура на изготвяне. Сигурен съм че това ще е полезно на много колеги. Едно браво и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #4 Отговорено 26 Октомври, 2009 Много гот браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #5 Отговорено 26 Октомври, 2009 много ме кефи колега дай малко повече инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #6 Отговорено 28 Октомври, 2009 Колега евала ти за труда ..но едва ли тази циганийка ще ти е полезна с нещо.Направи ги да светят бяло и сложи повече диоди ,мисля че ще е по -ефектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 28 Октомври, 2009 Колега евала ти за труда ..но едва ли тази циганийка ще ти е полезна с нещо.Направи ги да светят бяло и сложи повече диоди ,мисля че ще е по -ефектно.Да подкрепям колегата, иначе евала добре си се потрудил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #8 Отговорено 29 Октомври, 2009 (Редактирано) Колега евала ти за труда ..но едва ли тази циганийка ще ти е полезна с нещо.Направи ги да светят бяло и сложи повече диоди ,мисля че ще е по -ефектно.Колеги, има и бяло естествено, което между дтугото свети най-силно, но съм показал тези снимки за да се видят другите цветове. Толкова са силни, че ако е хубав пътя и се кара бавно се вижда дори и само с тях. Е,не може да се сравняват с късите, но за дневни светлини са перфектни и идеално видими. Иначе това са готови светодиодни пръстени,които поръчах направо от китайчетата, и размерът е съобразен с диаметъра на моите лупи. Те ги правят на конвейр и може да изработят с произволен такъв. Може да видите подобни пръстени да се продават, но те са един цвят и при повечето са с обикновени диоди които не са толкова ярки. Сега почивните дни ще пусна снимки на слагането че в момента нямам време да се занимавам. Радвам се,че одобрявате, тук когато е тъмно спират да оглеждат каква е колата че прилича на космически кораб Редактирано 29 Октомври, 2009 от gothic_fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #9 Отговорено 29 Октомври, 2009 Аз колкото и да се смея на разни цигании от тоя тип като видя по пътищата ..... бих казал , че това ми хареса ! Интересно ми е на живо как ще е .Браво ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове