Jump to content
fshit

свирещ шум от огледалото за обратно виждане

Recommended Posts

от доста време чувам свирещ шум отляво при по-висока скорост (100-ина км/ч) и реших да направя един експеримент-прибрах огледалото(затворих го) и пак вдигнах 100-на км/ч и дразнещия свирещ шум го нямаше вече, така че се потвърди съмнението ми, че въздушното съпротивление на огледалото кара въздуха да свири така. И да ви попитам какво бих могъл да направя на огледалото, за да може въздуха да го обтича по-добре и да не се чува шум(защото неискам да си купувам други огледала)-с кит да му променая формата ли, какво ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че проблема е във формата на огледалото. По-скоро гумата която е под огледалото (където се монтира на вратата) не е сложена както трябва или може дори да я няма. Потърси проблема там.Ако беше дизайнерски проблем, щеше да свири на всички ни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При теб не се чува този звук, така ли? То не е толкова силно(като се заслушаш само едно тънко свирене) ами ще погледна, но мисля че всичко си е там(понене съм забелязал де). ако е от гумата защо като прибрах огледалото спря да се чува?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен не се чува. имам спомен преди време колега с подобен проблем, при него маи гумичката се беше заметнала или я нямаше. Тя не се вижда така или иначе. Пробвай с тикво да оплътниш основата на огледалото, и виж дали пак ще има това свистене.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...