ivomugen 無限 24 #1 Публикувано 22 Октомври, 2009 (Редактирано) колеги може ли някой да ми каже този модел интегра има ли я в бг Редактирано 22 Октомври, 2009 от ivomugen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #2 Отговорено 22 Октомври, 2009 мисля когато си тръгна от тук да си вкарам такава но не знам части има ли за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #3 Отговорено 22 Октомври, 2009 (Редактирано) колеги може ли някой да ми каже този модел интегра има ли я в бгмисля че това не е правилния раздел за такъв въпрос, но все пак :ЦЪК Редактирано 22 Октомври, 2009 от hondю Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #4 Отговорено 22 Октомври, 2009 колеги може ли някой да ми каже този модел интегра има ли я в бгмисля че това не е правилния раздел за такъв въпрос, но все пак :ЦЪК съжелявам не се съобразих с раздела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 22 Октомври, 2009 коли 1-2 има ама части няма. доста по интересно ще е да докараш d15ката - туй чудо ще всее смут в редиците на хондаджиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #6 Отговорено 23 Октомври, 2009 коли 1-2 има ама части няма. доста по интересно ще е да докараш d15ката - туй чудо ще всее смут в редиците на хондаджиите и това ще стане до година на ферибота и съм във В.Търново за около месец надявам се да се видиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliq 0 #7 Отговорено 23 Октомври, 2009 [quote name='manniakk' date='Oct 23 2009, 12:37 AM' post='361551' доста по интересно ще е да докараш d15ката - туй чудо ще всее смут в редиците на хондаджиите сега някои ще почне да го базика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #8 Отговорено 23 Октомври, 2009 сега някои ще почне да го базика и аз тва чакам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #9 Отговорено 23 Октомври, 2009 сега някои ще почне да го базика и аз тва чакам без майтап ми е интересно, защото или момчето много са го излъгали или той се опитва да ни бъзика. за мен първото е по вероятно защото както му чета мненията много много не отбира от коли и приема всичко което му кажат за чиста монета. 15 коня от колектор - 20 коня от чип - 6 степенна кутия...150 коня на колелетата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #10 Отговорено 24 Октомври, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #11 Отговорено 24 Октомври, 2009 без майтап ми е интересно, защото или момчето много са го излъгали или той се опитва да ни бъзика. за мен първото е по вероятно защото както му чета мненията много много не отбира от коли и приема всичко което му кажат за чиста монета. 15 коня от колектор - 20 коня от чип - 6 степенна кутия...150 коня на колелетата....никъде не си спомням да съм писал 20 коня от чип казах 15% от пълна ауспухна система не знам за китайските важи ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #12 Отговорено 24 Октомври, 2009 това е JDM интеграта и трудно би могъл да си намериш от тук такава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #13 Отговорено 11 Ноември, 2009 без да искам се натъкнах на една интегра в бг все пак имало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #14 Отговорено 11 Ноември, 2009 Значи толкова гледаш какво ти пишат. Във втория отговор ти е даден линк към темата на колегата с интеграта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #15 Отговорено 12 Ноември, 2009 Тва е моята кола , няма друга Интегра (японска версия ) в България. За тая кола няма никакви части в БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivomugen 無限 24 #16 Отговорено 12 Ноември, 2009 Тва е моята кола , няма друга Интегра (японска версия ) в България. За тая кола няма никакви части в БГ.браво това е супер кола тук има всичко за тях и много съм се навил да взема една за бгсамо че ми казаха че имало проблеми с регистрацията като е с обратен волан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове