FuckHonda 20 #1 Публикувано 22 Октомври, 2009 Колеги какво е необходимo да се сложи климатик на д15б2 без заводски поставен. Мисълта ми е какво трябва да се закупи и (цени естествено)и във Варна кой/каде биха го монтирали. Мисля че д15 е именно най-често срещания мотор сред сивичетата ни и темата мисля, че е е полезна. Ако не е или се повтаря нека администраторите да я изтрият Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 22 Октомври, 2009 К'во е туй EG6 със Д15б2 бре, колега. По въпроса - мисля, че не двигателя ти е от значение, а дали е 4та или 5та генерация сивик. Стойката за блока трябва да е една и съща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #3 Отговорено 22 Октомври, 2009 (Редактирано) едното няма нищо общо с другото питам за един проект на приятел дали е технически възможно. Колата му ще бъде д15б2 без клима защото са ряднкост 5та генерация но все още не се знае хеч или седан Редактирано 22 Октомври, 2009 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 22 Октомври, 2009 купува си пълен комплект климатик за 5та ген. д серия, слага го за 3-4 часа и отива да го пълни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 23 Октомври, 2009 благодаря за отговорите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове