Jump to content
ivomugen 無限

спирачни дискове

Recommended Posts

здравейте от скоро ми се върти из главата идеята да си сложа перфорирани дискове на сивика някой може ли да ми каже колко долу горе варвят нормалния диаметър за 5 ген сивик (предни дискове)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от мотора колега, аз за мойта търсих такива но няма, D15B2- 240mm, Vtec-ите са на 260mm доколкото знам и за тях има защото именно такива ми предложиха и на мен.Успех.

Редактирано от atoma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да с v-tec съм d15b надявам се да станат а нещо за цената?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темата :) на мен за 260мм обикновени Brembo ми казаха цена от 70-80лв за бройка и по 100-110лв за нарязани. Но това беше преди 3 месеца някъде сега незнам може и да са паднали може и да са се вдигнали цените.Поздрави. пс: 240мм Brembo нямаше там където питах и незнам цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

батка най добре си вземи брембо на твоя размер и да си спокоен и уверен в спирането.аз проверявах за моята около 160-180 лева :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, направи една снимка на двигателя за да го видим. До колкото дисковете вземи една ролетка и измери големината на диска,дори и грубо пак ще се разбере. Ако е 260мм има на брембо-рязани за около 120лв на диск

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ехаа 150 на колелата супер какъвто и да ти е мотора щом дава 150 на колелата кво те интересува хаха :o а иначе по темата вземи си витиайски дискове и шенкели 262 мм слагат се и на роувър може да намериш много тънки като цена успех

Редактирано от EGocentric

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дисковете действително трябва да се измерят (след толкова много тунинг интервенции по твойта кола ;) ) и тогава ще знаеш какво да търсиш! Цените на Брембо Макс (нарязаните) варират от 80-90 до към 150лв....зависи до къде ги взимаш. Има ги във вариант 240мм и 262мм

{Редактирано}

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Нека простотиите спрат сега!Ще си затворя едното око за сега, но после ще наточна секирата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...