moniniki 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2009 Моля помогнете. Имам Хонда Кончерто 1993г. мотор 1,5. Дясното външно каре излезе от строя. В сервиза намериха до сега 3 различни карета, като търсят по каталозите на доставчиците им за Хонда Сивик. Обаче нито едно каре не е такова каквото трябва. Ако някой знае, моля да ми каже дали каретата за Кончерто и Сивик са различни и къде мога да намеря каре за Кончерто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #2 Отговорено 19 Октомври, 2009 Дай парт номер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniniki 0 #3 Отговорено 19 Октомври, 2009 Утре ще попитам в сервиза да ми го кажат, тъй като аз нищо не разбирам и не зная къде да го търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 19 Октомври, 2009 Колега я по скоро пробвай акорд, че ми се бъзга нещо в главата ама не съм сигурен.Защо не си търсиш за кончерто 1993г а за сивик? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniniki 0 #5 Отговорено 20 Октомври, 2009 Колега я по скоро пробвай акорд, че ми се бъзга нещо в главата ама не съм сигурен.Защо не си търсиш за кончерто 1993г а за сивик?Проблема е, че в каталозите за кончерто не фигурира нищо. По - точно, в каталозите изобщо няма нищо за кончерто, все едно такава кола не съществува. Имам предвид в каталозите на доставчиците на автосервиза. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniniki 0 #6 Отговорено 20 Октомври, 2009 Не парт номер... дай номера на рамата (шасито) и ще видим какво ще покаже програмата на Хонда...SAHHWHWPNAD119120 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FAST GSI 0 #7 Отговорено 20 Октомври, 2009 от къде си мога да ти намеря ново каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #8 Отговорено 20 Октомври, 2009 Фаст дай парт номера да не си инсталирам ЕПЦ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moniniki 0 #9 Отговорено 20 Октомври, 2009 от къде си мога да ти намеря ново кареОт Радомир. Ако можеш помогни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #10 Отговорено 21 Октомври, 2009 44011-SK3-E00 кончерто 1990-1993та само за него го дават по каталог.Взимай го на колегата за 110лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове