TEHKO 49 #1 Публикувано 16 Октомври, 2009 здрасти здрасти днес много на място ми се прецакаха мигачите .. и така проблема е следният нямам мигачи нито ляв нито десен имам само авариини имах такъв проблем скоро но беше от релето и когато релето се беше счупило нямах абсолютно никакви мигачи само светеше едно триъгълниче на таблото като пусна авариините но сега си светят само при ляв или десен нищо не свети даже и на таблото.. немога да намеря бушона за мигачите незнам вътре ли е или отпред или ако не е от бушон какво ли би могло да е ... мен ме съмняват нещо лостчетата защото скоро отварях пластмасите при паяка да смажа волана и да не съм направил нещо което ме съмнява мерси предварително за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 16 Октомври, 2009 HAZZARD е за авариините .. някой нещо или никой нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #3 Отговорено 16 Октомври, 2009 Не съм най-компетентен, но според мен нещо е станало с лостчето. От бушона едва ли да е, понеже е един за мигачи и аварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 17 Октомври, 2009 Прбвай с друг комутатор може би е от него или почисти и прегледай твоя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #5 Отговорено 17 Октомври, 2009 разголбих пластмасата около паяка и мигачите тръгнаха сами ... явно някоя букса се е извадила от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове