тодор 0 #1 Публикувано 15 Октомври, 2009 Здравейте отново на всички колеги.Имам едно сериозно питане, от няколко седмици ми се върти една луда идея, но за осъществяването и ще ми е необходима вашата помощ. Имам акорд с двигател F22B5, но искам да го направя втек, без да сменям блока а само цилиндровата глава. И тук вече идвате вие на помощ с инфото за отделните глави. Каква може да се постави без или с наи малко промени. или е направо не възможно. Моля дайте идей и съвети.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fin4 0 #2 Отговорено 15 Октомври, 2009 Колега , на мен също ми се иска да направя подобно нещо на F20B3 и мисля ,че става номера , но незнам какво трябва да се преправи и колко ще струва това удоволствие.Нека по - просветените да дадат повече инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #3 Отговорено 16 Октомври, 2009 За каква глава говориш?Ако е DOHC VTEC глава от Н22-ка не става Смени целият мотор с Н22,има доста тук във форума за продан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор 0 #4 Отговорено 16 Октомври, 2009 не е задължително да е от Х22, има си и ф-ки втек, а даа не говорим за 2.4л. не искам да сменям блока, а само глава.Но благодаря за съвета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове