Трънчо 275 #1 Публикувано 14 Октомври, 2009 (Редактирано) Колеги, тая сутрин останах неприятно изненадан. Натискам съединителя преди да запаля (колата си беше на 1ва и съединител до долу, и както си паля,така и тръгна) Изгасих я, натискам пак съединителя - никакво напрежение не усещам в него, все едно виси на панти. А попринцип нямаше никакви проблеми и не е давала никакви признаци че си отива съединителя, което ме навява на мисълта че може да е друг проблема и затова се обръщам към вас.Вчера я докарах и паркирах без никакъв проблем, а днес немога да я мръдна и 1 метър. Моля ако някой знае какъв е проблема, да сподели и колко долу горе ще ми струва..Май няма да видя зимни гуми скоро. Мерси предварителнозабравих да кажа - колата е сивик 5г хеч д13б2 Редактирано 14 Октомври, 2009 от Tr1nky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 14 Октомври, 2009 най-вероятно е залепнал и на мен ми се е случвало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #3 Отговорено 14 Октомври, 2009 .. или някоя от помпите му е заминала. Провери си горната помпа (тази на педала на съединителя) и долната (на скоростната кутия) за течове! 'Фърли едно око и на казанчето дали има течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #4 Отговорено 14 Октомври, 2009 Мерси.Ходих току що и се оказа че е текло зад стелката...Та въпроса е колко струва тая помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #5 Отговорено 14 Октомври, 2009 60-80 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #6 Отговорено 14 Октомври, 2009 70 лева италианска, проверих преди няколко седмици, че и мойта е протекла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове