KRING 45 #1 Публикувано 14 Октомври, 2009 Колеги здравейте, Знае ли някой , дали вътрешните карета за полуоските на Б16/Б18 стават от CR-V(Б20Б двигател). В ТЕС-ДОКа дават външните за еднакви , но за вътрешните няма информация. Пък в еbay намирам няколко такива:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Acura...sQ5fAccessoriesи си правя извода , че ако късата полуос е еднаква може и каретата да са, въпроса е във вътрешните шлици на карето. Пускам темата , защото като цяло вътрешни карета и полуски за Б16 са си кът , пък CR-V от Англия вече има колкото искаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #2 Отговорено 14 Октомври, 2009 сателитите са различни на б16ката са едни правоъгълни копелета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FAST GSI 0 #3 Отговорено 14 Октомври, 2009 и на мен ми е интересно дали стават защото и на мен ми трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #4 Отговорено 16 Октомври, 2009 На црв полуоските са по-дълги, за другото не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове