BiG_AlF 3 #1 Публикувано 12 Октомври, 2009 Здравейте отново от мен. Този път искам да попитам как се пуска ток във фасонката (или както там се нарича) в багажника. Става въпрос за сивик англичанка отляво в багажника. Замервах с уред и няма никакъв ток там. Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #2 Отговорено 12 Октомври, 2009 Здравейте отново от мен. Този път искам да попитам как се пуска ток във фасонката (или както там се нарича) в багажника. Става въпрос за сивик англичанка отляво в багажника. Замервах с уред и няма никакъв ток там. Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодаренПровери си бушона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_stz 0 #3 Отговорено 12 Октомври, 2009 Случайно да си си слагал аларма скоро ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #4 Отговорено 13 Октомври, 2009 Еми аларма няма, а кой бушон трябва да проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 13 Октомври, 2009 Колега, 12-те волта се комутират от ключалката на багажната врата. Вътре в нея има ключе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rook 0 #6 Отговорено 13 Октомври, 2009 Само да кажа, че на моята англичанка свети в багажника, само когата са включени фаровете (габаритите). Така е и крушката в жабката, и пепелника. При вас така ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #7 Отговорено 13 Октомври, 2009 не моята в багажника свети когато отворя капака иначе няма значение дали е на габарити или не е ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 13 Октомври, 2009 Не би трябвало да има нещо общо с габаритните светлини. Освен ако не е доработка на предишния собственик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkobo 2 #9 Отговорено 13 Октомври, 2009 (Редактирано) А моята свети само когато е отворена някоя от вратите дори и да не са включени габаритите! Редактирано 13 Октомври, 2009 от milkobo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове