Jump to content
70nK@7@

Съвет за покупка на хонда 5 ген.1.5 90к.с.

Recommended Posts

Здравейте, колеги!Направих си регистрация,защото много ми харесват хондите ,а до сега не ми е изпадала такава хонда на добра цена.Сега съм намерил 1 хонда ми хареса ,но ме интересува кой е най-практичния мотор за хонда сивик 5 генерация.Имам приятели с такива хонди и знам колко здрави са на ръчкане.колата ще се използва почти смао за градксо каране.Приблизителе разход ме интересува(дано да не е над 10) и подръжката скъпа ли е? Има ли някакви слаби места точно този модел ,който трябва да погледна преди покупката.Ако има колега който е решил проблема с този акомулатор(имам си нов,но е нормален размер).как стой и въпроса с евентуален монтаж на газова?има ли сила колата на баир когато е натоварена или при евентуално изпреварване?Ако се сетя за още нещо ще питам.Благодаря на колегите който биха се отзовали на питанията ми!!!Ако има вече такава тема ми пуснете линк,аз не можах да открия,мисля че и темата ще бъде полезна на други колеги,ако се коментира всеки мотор за практичност!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40364Същия въпрос.Поразрови се из форума.Това е един от най-масовите двигатели - теми колкото искаш.На 5-та генерация за европейския пазар има два модела 1.5 90коня единия е D15B2,а другия D15Z1(т.нар. икономичен vtec).Предполагам питаш за D15B2.Пишеш в търсачката Д15Б2(или D15B2) и ровиш из резултатите - това е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...