deejay 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2009 Здравейте колеги някой знае ли дали изобщо има за оригиналната навигация на Хонда карта за България.Знам само че трябва да е на НАВТЕК пробвах с такава но за БМВ и не стана трябва да си е разработена за хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #2 Отговорено 8 Октомври, 2009 Здравейте колеги някой знае ли дали изобщо има за оригиналната навигация на Хонда карта за България.Знам само че трябва да е на НАВТЕК пробвах с такава но за БМВ и не стана трябва да си е разработена за хонда.няма да намериш колега това е проблема с този автомобил няма карти за навигацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 8 Октомври, 2009 Картите са на TeleAtlas ( http://navigation.teleatlas.com/en/shop/ca...nda/accord/1999 ) и за България скоро няма да има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #4 Отговорено 8 Октомври, 2009 Онзи ден присъствах на един разговор с дилър от Бултрако на тази тема. Неговия коментар по въпроса "абе не може да няма начин" беше нещо такова: "Няма, за съжаление, виж Л. от Авител, той е хондаджия, кара Акорд, ако имаше начин той щеше да го е открил досега." Не запомних тва име, затова пиша Л., върти ми се из главата Лъчо, ама не съм сигурен.Другото което каза беше, че доста клиенти като си купят хонда с навигация, го правят заради дисплея само, после отиват в Авител и там им монтират друг навигационен модул който използва фабричния дисплей и те така... В момента имат намаление на цената на опцията навигация, ако не се лъжа от 5 и нещо на 2800 лв., и по този начин я рекламират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #5 Отговорено 8 Октомври, 2009 Люси се казва.Тойота имат обаче от тази година и за БГ карта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #6 Отговорено 8 Октомври, 2009 Много са прави от Бултрако че ако е имало начин Люси и Авител да са го намерили защото Авител монтира алармите на новите Хонди. А неговата хонда е малко хамериканска и там е още по тежък случЕя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deejay 0 #7 Отговорено 9 Октомври, 2009 Люси се казва.Тойота имат обаче от тази година и за БГ карта Е щом Тойота вече имат и нашия ред ще дойде,ще чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #8 Отговорено 9 Октомври, 2009 (Редактирано) Ще дойде друг път Те Хонда още нямат за ГЪРЦИЯ!!!Всъщност да добавят карти за друга страна не е като да изстреляш совалка в космоса....Незнам какво се подбарват!!http://linuxkiddies.com/bysin/navi/ Редактирано 9 Октомври, 2009 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #9 Отговорено 9 Октомври, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deejay 0 #10 Отговорено 9 Октомври, 2009 http://linuxkiddies.com/bysin/navi/А тук колега за какво става въпрос?Би ли дал малко инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #11 Отговорено 9 Октомври, 2009 Да си модваш с твоя зареждащата първоначално снимка на екрана на навигацияа. И други уйни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #12 Отговорено 10 Октомври, 2009 Те и нашите да бяха с Windows CE, до сега пет пъти да бях сложил Гармин-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #13 Отговорено 10 Октомври, 2009 Е тези като са с Уин ЦЕ да не са му сложили гармин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове