Jump to content
deejay

Навигация за Хонда

Recommended Posts

Здравейте колеги някой знае ли дали изобщо има за оригиналната навигация на Хонда карта за България.Знам само че трябва да е на НАВТЕК пробвах с такава но за БМВ и не стана трябва да си е разработена за хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги някой знае ли дали изобщо има за оригиналната навигация на Хонда карта за България.Знам само че трябва да е на НАВТЕК пробвах с такава но за БМВ и не стана трябва да си е разработена за хонда.

няма да намериш колега това е проблема с този автомобил няма карти за навигацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден присъствах на един разговор с дилър от Бултрако на тази тема. Неговия коментар по въпроса "абе не може да няма начин" беше нещо такова: "Няма, за съжаление, виж Л. от Авител, той е хондаджия, кара Акорд, ако имаше начин той щеше да го е открил досега." Не запомних тва име, затова пиша Л., върти ми се из главата Лъчо, ама не съм сигурен.Другото което каза беше, че доста клиенти като си купят хонда с навигация, го правят заради дисплея само, после отиват в Авител и там им монтират друг навигационен модул който използва фабричния дисплей и те така... В момента имат намаление на цената на опцията навигация, ако не се лъжа от 5 и нещо на 2800 лв., и по този начин я рекламират.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Люси се казва.Тойота имат обаче от тази година и за БГ карта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Много са прави от Бултрако че ако е имало начин Люси и Авител да са го намерили защото Авител монтира алармите на новите Хонди. А неговата хонда е малко хамериканска и там е още по тежък случЕя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Люси се казва.Тойота имат обаче от тази година и за БГ карта ;)

Е щом Тойота вече имат и нашия ред ще дойде,ще чакаме;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще дойде друг път :plane:Те Хонда още нямат за ГЪРЦИЯ!!!!!!Всъщност да добавят карти за друга страна не е като да изстреляш совалка в космоса....Незнам какво се подбарват!!http://linuxkiddies.com/bysin/navi/

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си модваш с твоя зареждащата първоначално снимка на екрана на навигацияа. И други уйни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те и нашите да бяха с Windows CE, до сега пет пъти да бях сложил Гармин-а ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е тези като са с Уин ЦЕ да не са му сложили гармин :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...